نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

امیری ادعا‌های قربانزاده را تکذیب کرد| ادامه اختلاف‌های مدیریتی در استقلال

  • کد خبر: ۲۰۵۸۳۱
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
امیری ادعا‌های قربانزاده را تکذیب کرد| ادامه اختلاف‌های مدیریتی در استقلال
علی امیری، معاون سابق استقلال ادعا‌هایی که اخیرا قربانزاده، رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی مطرح کرده را تکذیب کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی امیری، معاون سابق استقلال ادعای حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی‌سازی استقلال را تکذیب کرده است: «به هیچ عنوان چنین موضوع یا صحبتی از سوی قربان‌زاده که حاضر بوده در داستان استراماچونی و حذف از آسیا به باشگاه کمک کند مطرح نشد؛ چه در تماس‌های تلفنی چه در جلسات حضوری. ما هرگز حتی یک کلمه درباره کمک از سوی قربان‌زاده به باشگاه استقلال نه شنیدیم و نه دیدیم. اتفاقاً روز‌هایی پیش می‌آمد که ما درخواست کمک می‌کردیم، اما طرف مقابل اعلام می‌کرد اگر هم قرار است کسی به ما کمک کند خودمان هستیم، یعنی آقای کریمی و اعضای هیات‌مدیره؛ بنابراین هیچ کمکی و حتی حرفی بابت اینکه اگر کمکی لازم است به ما صورت بگیرد از سوی سازمان خصوصی‌سازی و رئیس وقت آن مطرح نشد.»


امیری ادامه داد: «ما فقط به دلیل پرداخت دیرهنگام بدهی باشگاه استقلال به استراماچونی از آسیا حذف شدیم. اتفاقاً یکی از کسانی که در این زمینه تقصیرکار بوده همین آقای قربان‌زاده است. البته در آن برهه مثلثی تشکیل شده بود تا استقلال از آسیا حذف شود و نتواند به موقع کارهایش را انجام بدهد که یکی از اضلاع این مثلث همین آقا بود.»

امیری درباره مذاکرات استقلال با بیرانوند نیز این توضیحات را داده است: «قربان‌زاده کاملاً در جریان مذاکره ما با علیرضا بیرانوند قرار داشت. ساعت هشت صبح روز مذاکره من در کنار آقای کریمی نشسته بودم که ایشان تلفنی با مدیرعامل باشگاه صحبت کرد و کاملاً در جریان این مسائل قرار گرفت. اینکه ادعا می‌کند از هیچ چیز خبر نداشتم و یکمرتبه مطلع شدم اصلاً حقیقت ندارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->